Áttekintés

A közönséges anti age szérum

A leggyakoribb kozmetikai összetevő, általában az INCI listák első helyén szerepel, vagyis a legtöbb krém fő összetevője.

anti aging arctisztítók vélemények

Oldóanyag a többi összetevő számára, és hidratáló hatású ha már benne van a bőrben, kívülről szárító. A kozmetikumokban legtöbbször deionizált vagy tisztított vizet ásványi sóktól megtisztított víz használnak, hogy biztosítsák a termék tisztaságát.

A tisztított vizet a következő eljárások valamelyikével, vagy azok kombinációjával nyerik: desztillálás, deionizálás, mebrán szűrő alkalmazása fordított ozmózis vagy nanofilterelectrodialízis.

ajakcukor anti aging

Glycerin h 0 0 Vízmegkötő. Állati és növényi zsírokban egyaránt megtalálható, bőrazonos skin-identical, azaz a mi bőrünkben is megtalálható anyag.

Anti-age szemkörnyékápoló

Kivonható természetes anyagokból, de előállítható mesterségesen is. Rendkívül jó vízmegkötő, a bőrön használva képes kivonni a vizet a bőr alsó rétegeiből, növelve ezzel a bőr felszíni rétegében található vízmennyiséget. A túl sok vagy tömény glicerin azonban szárító hatású lehet, mivel a bőr felső rétegeiből a víz könnyen elpárolog transepidermal water loss.

öregedésgátló termékek az 50-es évek ruháihoz

Éppen ezért a glicerint és más vízmegkötő anyagokat is mindig más lágyító emollient anyagokkal kell kombinálni. Alcohol al A kozmetikumokban oldószerként, sűrűség szabályozóként viszkozitás csökkentőfertőtlenítőszerként, habzás csökkentőként a kozmetikum rázásra se kezdjen el habozni és tartósítószerként használatos.

  • Anti aging szemkörnyékápoló krém zsíros bőrre
  • A termékről Használat Összetevők Figyelmeztetés A termékről Szemkörnyékápoló - a fiatalos megjelenésért.

Szárító, irritáló hatással lehet a bőrre, és elősegítheti a káros szabad gyökök képződését is, különösen ha az INCI lista első helyeinek egyikén található. A híres amerikai bőrgyógyész, Leslie Baumann szerint kerüljük azokat a készítményeket, ahol az alkohol az INCI lista első 7 helyének egyikén található.

welches suisse anti aging

Silybum Marianum Seed Oil A máriatövis magjából kinyert olaj. A máriatövisnek orvosilag is elismert és bizonyított májvédő, májtisztító hatása miatt elsősorban a szájon át történő használata a közönséges anti age szérum jellemző, kozmetikai készítményekben viszont ritka összetevő, ha mégis, általában olajos készítményekben, és szérumokban találkozhatunk vele. Az összetevő gazdag linolsav ban és olajsav ban, amik a bőr természetes védőrétegének fontos elemei, így a bőr számára hasznos összetevők.

Betaine h Cukorrépából kivont aminosav származék, amit főleg mint szuper hidratáló összetevő használnak a kozmetikumokban. Különlegessége, hogy egy ozmolita, ami képes a sejtek vízháztartását fenntartani.

  • Öregedésgátló infravörös fényterápia
  • Hasonló termékek Leírás: Zselés szérum Az idő múlásával a bőr elveszti természetes tulajdonságait, nem olyan feszes, elasztikus.

További pozitívuma, hogy sok más hidratálóval szemben nem tapad, sőt kifejezetten kellemes és selymes érzete van. Irritáció ellen is segít védeni, emiatt arra is használják, hogy pl. A Cosing szerint továbbá antisztatikus pl.

anti aging központ budapest magyarország

Több infó a a TruthInAging oldalon.